31.12.2016 г., 7:16 ч.

Равносметка 

  Поезия » Друга
358 0 3

Последен ден, да правя равносметка?

нима е нужна не топли моето сърце.

Обличам аз отново старата жилетка,

от утре всичко пак е в моите ръце.

Годините минават някак неусетно,

променяме само, само нашето лице

 В живота правим всичко да е цветно,

топлината не изпускаме от нашето сърце.

Както всички тъй и ние безбройни мисли,

редим  в нашите глави.

сърцето и душата от необятното ще пие,

не нужното в тях далеч от мене остави.

Назад не искам аз да се обръщам,

по някога от там явяват се сълзи.

Обич в душата искам да поглъщам,

любов в сърцето нека ме грози.

                                    В.Й. 30.12.2016г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??