15.05.2017 г., 8:14 ч.

Равносметка 

  Поезия » Авторска песен, Друга
603 0 1

Аз съм като филтър от изпушена цигара,

събрала горчивината в сърцето си.

Аз съм като скъсана струна на китара,

изгубила нейде певеца си.

 

Потъвам в някаква груба реалност,

примирена, не съгласена, а примирена,

с тази извечна баналност

и като птица смъртно ранена,

 

но устремена към далечния бряг,

и все пак осъдена да умре сред вълните,

аз се лутам без надежда в празния свят,

злобно погълнал мечтите ми...

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??