25.10.2007 г., 10:48 ч.

Разделени (на моето Щастие) 

  Поезия » Любовна
981 0 6

Колко много нощи плаках, колко дълги дни аз чаках

пак да бъдеш с мен, мое щастие,

времето, в което бяхме тъй щастливи и се смяхме,

вечно ще е в мен, мое щастие...

 

В очите ти блести сълза, щастие, недей така,

скрий сълзите вътре в теб, превърни се в лед,

който аз ще разтопя...

 

Дните, нощите безкрайни и онези наши малки тайни

ще ги има пак, мое щастие...

Миговете ни красиви и целувките ни диви

ще ги има, знам, мое щастие...

 

© Васил Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??