9.07.2007 г., 9:21 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
839 0 7

                                            Синкава, безкрайна тишина…
                                            Стаен е океанът помежду ни.
                                            Не топли даже слънчевата светлина
                                            и тръпки бягат нагло по гърба ми…

                                            А някога, когато в младостта,
                                            обстрелваха ни мълнии любовни,
                                            под мостове отприщвахме страстта,
                                            не плашеха ни дъждове поройни.

                                            Обещавахме си,  като ручей чиста,
                                            и като жадните, ненаситни скали,
                                            да пазим любовта си вечна, китна,
                                            дори, когато вътре в нас вали, вали…

                                            И сякаш само миг е времето – изтече…
                                            Дари ни с искрени,  красиви чувства,
                                            ти днес зад океана се завтече,
                                            а аз съм, сякаш, гълъбица пуста.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ани, просто съжалявам, че не разполагам с много време, за да прочета цялото ти творчество! Успях да прочета само няколко стихотворения и много ми харесаха. Благодаря ти за коментара, който си оставила за един от разказите ми. Винаги съм си мислил, че хората предпочитат поезията пред прозата, защото им отнема по-малко време за четене, но се радвам, че все пак си отделила време и си уважила труда ми. Поздрави! И когато имам време ще влизам, за да се наслаждавам на поезията ти
  • А пък ти си в океана на хубавата поезия!!!Поздрави!!!
  • Ти си поезия,мила!
    Поздрав,Ани!
  • миг е времето
  • Няма как да си пуста!!!
    Изпълнена си с поезия.....
  • Гълъбица си ти , но прекрасна!Бъди щастлива , Ани!
  • БРАВО!!!
Предложения
: ??:??