13.04.2008 г., 21:28 ч.

Раздяла 

  Поезия » Друга
715 2 13

 

 

                                           В памет на Катя

 

 

Отиде си от този свят тъй млада,

остави свойта малка дъщеря

и не отпи от извора наслада,

а само болка, лепкава и зла.

 

Затвори своите очи красиви,

завинаги си тръгна днес от нас

и няма ги искриците игриви,

които сгряваха ни всеки час.

 

А малката красива дъщеричка

си мисли, че сънуваш в този час

и не разбира нейната душичка,

че няма да възкръсне твоят глас.

 

Съдбата и отне това богатство -

да сподели със майка горестта

и я остави в земното коварство

сама да извоюва радостта.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??