7.09.2012 г., 14:07 ч.

Разходчица из МОЛА! 

  Поезия » Хумористична
793 0 13

Идвам от разходчица из МОЛА!

Бог опази ме и съм сред вас...

Жив късмет изкарах, адска мода

плъзнала е там във тоя час!

 

Всеки малко по-нахакан чичко,

издокаран като за банкет,

гушнал под ръка една момичка,

възрастна около 25!

 

Те, горките, истински принцеси,

забавляват се сред суета!
Тук една разглежда нещо секси

на цената на една кола!

 

Другата с коси до кръста златни

(всъщност са си чисто Пе Ве Це)

кипри се сред баровските маси

и се чуди: Колко да яде?

 

Трета на витринката видяла

чудна гривна, истински разкош!

Отстрани мъжът ù мрънка вяло

сред обиди, че е адски лош!

 

Майка, тикаща хлапе в количка,

наедряла с няколко килца,

бясна кряска, че на щанда всичко

е с размери като за деца...

 

Ей сред тая джунгла оцелял съм

в Европейския, изискан МОЛ!
 Уж на кино тръгнал бях, но спрях се!

Представления навънка бол...

 

 

 

 

© Йордан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??