22.04.2016 г., 8:27 ч.

Различна 

  Поезия
308 1 0

Само това не ми предлагай,

да се слея с тълпата.

За чаша уиски в сепаре

на дявола да си продам душата.

Да бъда нечия играчка,

забавление за черни дни.

От фалша бягам надалече,

тълпата нека като стадо си върви..

Да бъда сянка на страхливци,

объркани в своя свят.

От такива вече се душата ми

насити - не могат с нищо

да те впечатлят..

Да бъда цвете в саксия-

просто красива опаковка.

Когато суетата сритвала съм я сама

с мойта мъничка пантофка.

© Велислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??