17.02.2010 г., 11:08 ч.

Разминаване 

  Поезия
535 0 5

Разминаване

 

Аз тръгвам.

В мен дъжд от спомени вали.

Палтото на раздялата обличам.

Усмихвам се, а всъщност ме боли.

 

Захвърлям непризнатите си чувства

на дъното на моята душа.

Поглеждам те с лъжливо безразличие

и тръшвам входната врата.

 

Днес идвам само във съня ти.

Неканена спирам до теб и мълчим.

Поглеждаш ме. Да.

В безмълвно съгласие и двама по дните неизживени тъжим.

 

 

 

 

 

© Арина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??