Feb 17, 2010, 11:08 AM

Разминаване 

  Poetry
537 0 5

Разминаване

 

Аз тръгвам.

В мен дъжд от спомени вали.

Палтото на раздялата обличам.

Усмихвам се, а всъщност ме боли.

 

Захвърлям непризнатите си чувства

на дъното на моята душа.

Поглеждам те с лъжливо безразличие

и тръшвам входната врата.

 

Днес идвам само във съня ти.

Неканена спирам до теб и мълчим.

Поглеждаш ме. Да.

В безмълвно съгласие и двама по дните неизживени тъжим.

 

 

 

 

 

© Арина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??