5.07.2006 г., 11:17 ч.

Размисли 

  Поезия
773 0 1

Ти пътуваш мила някъде натам

и си мислиш пак за мен,

а аз съм си отново сам,

в този слънчев ден!

                  ***

Нужно е аз някого да обичам

и да няма омраза във мен,

а в това се аз заричам

и гледам в утрешния ден!

                 ***

А деня навън е чуден,

както чудна е и твоята душа,

а животът ми без теб е труден

и обгърнат в малко самота!

                 ***

Но знам, че ти за мен мечтаеш

и стопляш моето изстрадало сърце

и искам мила ти да знаеш,

душата си ти давам с две ръце!

                  ***

Ето взирам се навън в безкрая,

къде си скъпа ти сега

и аз за тебе пак мечтая,

по-лесен е така деня!

© Пламен Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??