30.09.2009 г., 21:08 ч.

Размисли върху живота 

  Поезия » Друга
886 0 4

 

 

Вече четвърт век съм на тази земя,

в този свят, сътворен по погрешка.

Вече четвърт век през сълзи се смях

и с усмивка плаках на глас безутешно.

 

Вече четвърт век правя планове смели

за слава, любов и пари.

Чакам светофара пред мене

да светне зелено,

за да мога все пак да премина.

 

Вече четвърт век разтварям сърце

към моите близки за рамо,

да протегнат за помощ ръце,

за да изляза от безизходната яма.

 

Вече четвърт век се обръщам назад,

за да видя фаталната грешка,

която ме вкара в зловещия кръговрат

на вечно блуждаеща грешница.

© Кремена Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??