17.04.2015 г., 19:27 ч.

Разпознах те 

  Поезия » Друга
405 0 0

                   

 

 

                     Разпознах те

 

       

             Правиш се на палячо,

               а те е малко срам.

 

            Пред хората не плачеш,

              а искаш да си сам.

 

          - И днешният ден да свърши...

            - мислиш си често така.

 

            Времето тече като бързей

             сред задръстената река.

 

            Понякога само скришом,

             сред викове и какво ли не...

 

           Заставаш пред себе си искрен,

              но не падаш на колене.

 

            Винаги знаеш, че има и друг

               като теб на света.

 

            - И тази нощ е неповторима 

             - намигна ни една звезда.

               

          

 

 

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??