6.10.2005 г., 12:07 ч.

Разсипник 

  Поезия
944 0 7

 

                                 “Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му”

 

Събрах мечтите си с пинсета,

че толко дребнички са те...

И като слънчице засвети,

събраното във двете ми ръце!

 

Една мечтичка дребосъчна –

всичките да сме добре!

Другата пък малко мътна -

любов за всяко човече...

 

Следващата блясна- щастие за всички

що за много не ламтят,

за големи, средни и мънички

със усмивка вечер да заспят!

 

Тъй блещучкаха на дребно

малките разсипани мечти

и не ще порасна аз отделно

в тоз живот и в тези дни!

 

Туй се случи със мечтата,

що ме правеше голям,

непохватно я изпуснах на земята

и голямата мечта отиде зян!

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??