23.11.2008 г., 22:52 ч.

Реална нереалност 

  Поезия » Гражданска
504 0 3
 

06.11.2008

 

Окапват есенно листата

И става вятърът все по-студен

Загърна се с одеяло шарено земята

Поспря за миг забързаният ден

 

Засвири вятърът в комините

А облаците слънцето закриха

По улиците даже няма ги автомобилите

Отдавна птиците на юг се скриха

 

На улицата прелетя трамвай

Незнайно за къде забързан

На тротоара просяк ръпаше кравай

В парка скиташе се пес отвързан

 

Една реална нереалност

Откриха хората един в друг

Но завладяни пак от непонятност

Мизерно си живеят уж напук...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??