6.03.2008 г., 19:11 ч.

Реалност?! 

  Поезия » Гражданска
536 0 5
 

Усамотеност.

Самовглъбеност.

Отчуждение.

Самоунищожение...

Кажете ми как

с тези чувства

да ни е леко на душата

и да ни се живее?!

В днешно време

всеки чувствителен

мълчи,

а душата му линее...

От видяното сме отвратени.

От чутото сме обезверени.

От живота, който живеем,

сме озверени...

Преобръщаме се

и сякаш

се превръщаме... 

в сляпо-глухонеми!

 

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??