25.05.2010 г., 18:14 ч.

Римите ми... 

  Поезия » Хумористична
599 0 5

 

Римите ми рошави

                                отвътре напират –

ще ме избодат.

 

Ако не ги пусна

                                да избягат -

живота ми ще вгорчат.

 

Във тъмното се вторачват,

                                   святкат с очи,

стрелят по мен

                       с отровни стрели.

 

Крещят истерично,

                                   тропат със крак,

кискат се за всеки сгрешен знак,

 

смеят се нахално,

                                   въртят очи,

банални, цинични, неритмични дори.

 

Всеки ден ме изнасилват

                                               и пак, и пак...

без сили останах от плач и от смях.

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??