3.02.2012 г., 23:56 ч.

Рисувам тишина 

  Поезия » Философска
844 0 12

 

 

Тихо е и снежно е в душата ми,

досущ като премръзнал февруари в храм.

Тихо е, безсмъртно тихо в мислите.

Вали. Вали красива споделеност там,

 

където тази моя чиста зимност

преражда истината в самота.

Сама съм. Себе си. До своя бялост.

И скрежно се рисувам в тишина.

 

 

© МариЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??