10.03.2009 г., 20:10 ч.

Робот 

  Поезия » Друга
588 0 1

Обичта ти мила, волна, сладка

моето сърце разби

и кръвта – масло за смазка,

механизма повреди.

Очите ми кристални

светеха на металния ми лик,

и тялото – стоманена кутия,

с ръжда безмилостно се покри.

Чувствата чужди станаха,

сякаш цял живот

била съм нещастна.

И останах пак бездушна,

все едно не съм живяла,

от любов не съм пяла,

метална кутия – робот.

 

© Мая Филт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??