3.11.2011 г., 20:36 ч.

"Романтично" писмо 

  Поезия » Любовна
1460 0 3

Бездушна риба на латинска сцена,

такъв си, щом говоря за любов.

Страстта ми ще запали цялата вселена,

студен, безмълвен си като картоф!

 

Аз се тръшкам от година,

рева, припадам или слагам си въже.

Пропъди ме под карантина,

подобно мръвка плесна ме на чуждите мъже!

 

А после всички със рога проплакват:

"Съдбата страшна, жените пък ужасни!".

Очите ми, Любими, гаснат,

върни се, виждаш ли ме в спомени неясни?

 

През вечер давя мъка в чаша,

припкаш по държави месеци наред.

Защото искал си да бъдеш сам във тази каша,

а аз да съм със по-добър от теб!

 

Убий ме, по-добре, Любими,

без теб е равно на трагичен сериал.

Изритвам чужди чувства мними,

обичам те, с една година даже остарял...

© Безстрашна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах!
  • Благодаря ти!
  • Тежки са и причините за тях. Всъщност се оказва, че не умея да пиша любовна поезия,ако нямам муза в тази област. Но и с муза, пак не съм сигурна мога ли, хехе. Благодаря!
Предложения
: ??:??