11.05.2019 г., 13:51 ч.

Романтика 

  Поезия » Друга
411 2 2

Цигулки засвириха в нощта,
под звездните липи, изгря светлина.
Нощта къпеше се в цветя,
край потока на любовта.

И там седеше влюбена жена,
с очи привличащи любовта.
В далечината се чуваше песента,
със струните заслепяващи света.

А любовта със своята красота,
дава живот на младостта.
Нежна и преливаща като дъга,
тя е в моята душа.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??