24.10.2009 г., 23:44 ч.

С цветята мечтая 

  Поезия » Философска
552 0 4

Скитам се фриволно по поляни,

търся моя цветен дъх останал.

Искам да улавям слънчев блясък

и за мен цветята да танцуват.

 

Грея с цветната дъга - усмивка,

скрита сред моравите зелени.

Раждам се сред ирис и иглика

и за мен са техните премени.

 

Пеят ми цветята с нежни притчи,

за неизживените си пролети.

Плача с тях - заплакалите ручеи,

за неизтанцуваните дивни нощи.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??