9.06.2017 г., 13:21 ч.

С любов за комарите 

  Поезия » Бели стихове, Друга
751 0 14

Понякога се чувствам

тъжно

             за комарите  –

готови са да ни

целуват

              денонощно,

а никога не получават

същото

              в замяна…

© Драгомир Лаброев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??