Jun 9, 2017, 1:21 PM

С любов за комарите 

  Poetry » White poetry, Other
755 0 14

Понякога се чувствам

тъжно

             за комарите  –

готови са да ни

целуват

              денонощно,

а никога не получават

същото

              в замяна…

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??