20.02.2008 г., 10:41 ч.

С наведени глави... 

  Поезия » Гражданска
569 0 15
Ден... не като другите...
Ден, който плющи по друмите...
С крясък на птица безжизнена, пърха денят...
Дъжд живителен, предвестник на душата...
Задаващ въпроси на посоката...
Отзад-напред  с цена, високата...
След залез - слънце, кръщение...
С акт на любов - не разрушение...
Пристъпваме ние заедно в пламъци...
С движение или зрителна измама...
В страхотна въртележка - до края...
Те ще Го погледнат в очите, сините...
Левски ще ги погледне, в техните...
Със птичи крясък, предсказващ дъжда...
Ние и акт на разкаяние, отпред е светлина...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??