"За старий свят настават сетни дни;
разкъсват се верига след верига..."
Д. Дебелянов
На малкото островче,
което разделяше реката на две,
лежаха безчувствени отпадъци,
подарени от ЩЕДРИ ХОРА!!!
Кучето, което бяха накацали -
като хиляди интелигентни репортери - мухи,
се беше разложило
и то тънеше в забравата на своя
безжизнен ВЪПРОС?
20. Април
© Петко Петков Всички права запазени
Неосъзнали своя път...
Времето лекува...