15.01.2008 г., 10:07 ч.

Сам 

  Поезия
1252 0 18

Безкрайна вечер в очакване на Теб.

Свеща безсилна е под натиска на мрака.

Топят се няколкото бучки лед.

Уиски смазва механизма на душата.

 

По мен полази някаква тревога.

Свободата исках да ти дам.

За миг помислих си, че мога...

За Бога! Трудно е да бъдеш сам.

© Леонид Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??