Jan 15, 2008, 10:07 AM

Сам 

  Poetry
1254 0 18

Безкрайна вечер в очакване на Теб.

Свеща безсилна е под натиска на мрака.

Топят се няколкото бучки лед.

Уиски смазва механизма на душата.

 

По мен полази някаква тревога.

Свободата исках да ти дам.

За миг помислих си, че мога...

За Бога! Трудно е да бъдеш сам.

© Леонид Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??