10.10.2007 г., 18:59 ч.

Сама до телефона 

  Поезия
575 0 3
Неспокоен бе сънят ми тази нощ,
мислите  при теб отлитат,
любовта ме грабна в свойта мощ
и отнесе ме далече, без да пита.

А днес стоя сама до телефона
и те чакам да ми звъннеш,
като ангел в сребърна корона,
щастието да ми върнеш.

Но изминават минути, часове,
а вест от тебе няма,
като прогонена от страшни ветрове
отлита надеждата голяма.

И слънцето за мен се скрива,
бавно се спуска зловещият мрак,
но дори когато мечтите си отиват,
стоя сама пак  до телефона.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пилче,ако не той, аз ще ти звънна! Няма да останеш сама,обещавам Обичам те!!!!
    Teddy Bear
  • Вярвай на Индиана ! Ще звънне!
  • Ще звънне, не тъгувай, ако не той - друг, бъди силна!
Предложения
: ??:??