3.05.2019 г., 23:48 ч.  

Само миг 

  Поезия » Любовна
182 0 8

Приютѝ, приютѝ мойта нежна сълза!

Тя за теб, тя за теб се роди! Тя гори!

Само миг, само миг, нека там постои!

Не изтривай дланта си, недей я гони!

 

Приютѝ, приютѝ ти въздишка една!

Тя за теб, тя за теб се роди! Тя трепти!

Само миг, само миг нека там помълчи!

Не заключвай сърцето, сърцето си ти!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??