May 3, 2019, 11:48 PM  

Само миг 

  Poetry » Love
183 0 8

Приютѝ, приютѝ мойта нежна сълза!

Тя за теб, тя за теб се роди! Тя гори!

Само миг, само миг, нека там постои!

Не изтривай дланта си, недей я гони!

 

Приютѝ, приютѝ ти въздишка една!

Тя за теб, тя за теб се роди! Тя трепти!

Само миг, само миг нека там помълчи!

Не заключвай сърцето, сърцето си ти!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??