6.12.2009 г., 0:35 ч.

Самота 

  Поезия » Друга
850 0 1

                                          Самота
Да хлопнеш входа на сърцето си и всички прозорци да покриеш,
да топлиш с дъх студен ръцете си и в някой тъмен ъгъл да се скриеш.
Да ти е страшно нямо и горчиво от болката да бъдеш сам в сърцето си.
Да разговаряш тъжно, мълчаливо, единствено с очите си, попили сълзите на огледалото, изтрили най-горещия ти грях.
Да виждаш всичко, дори началото. Началото на Самотата...

© Преслава Чернаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??