16.02.2008 г., 22:57 ч.

Самотен ден 

  Поезия » Любовна
991 0 2
Днес би трябвало да е най-хубавия ден
Но във всеки случай не и за мен
Всички са щастливи и празнуват
А такива като мен тъгуват

За кой ли път отново съм сам
Мечтаейки да съм с нея там
Където ще сме само двамата
И няма да съществува измамата

Но за съжаление тя обича друг
Моите думи за нея са просто преминаващ звук
Дадох без замисляне сърцето си на нея
Мислейки че тя е дългоочакваната фея

За жалост не е само това
Ами съм и болен и никой не ми чува зова
Как страдам и очите ми парят
и чувствата ми ден след ден някак си намаляват

Защо се случва това точно на мен
Се питам аз всеки ден
Момичето което обичах със цялото си сърце
Направи така че и приятелството да умре...

© Перфектен Непознат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не тъгувай, млади момко,
    друга ще се появи ,
    по красива и добра ,
    тя ще е за твоята съдба.
    Бъди щастлив и помни,живота е пред теб !
    А тя сигурно ще се върне след като си счупи главата, това казвам и
    на моите прекрасни внуци !
  • Може би трябва да го редактираш малко... Но идеята е добра.
Предложения
: ??:??