18.05.2019 г., 4:17 ч.  

Сбогом 

  Поезия » Любовна
535 0 4

Дано си щастлив. И тя те обича. Поне наполовина колкото мен.
Не бъди страхлив. Отгледай дечица. Радвай се силно на новия ден.
Не бъди отстъпчив. Бори се за нея. И правото вечно да бъде до теб.
Не бъди саможив. Заведи я на кея. Посрещайте изгрева рано в пет.

 

Кажи й усмихнат, че я обичаш. Както го казваше преди на мен.
Гледай я сякаш е малко момиче. И вярвай ми, че ще си поразен.
Грижи се на нея. Засипи я с обич. Купи и без повод скъпи цветя.
Веднъж бъди мъж. За да се засмее –
целуни я нежно навън под дъжда.

 

Покажи й, че можеш. Остани, когато я видиш, че страда и плаче насън.
Прегръщай я силно. Бъди и oпора за всичките лоши проблеми навън.
Бъди щастлив, щом си до нея. Гордей се да бъде твоя жена.
Покажи и онази малка алея, по която вървяхме с теб през нощта.

 

Подкрепяй я винаги, щом ти споделя за своите планове, цели, мечти.
Бъди до нея. Кажи й, че може да бъде каквато, където реши.
Тя е жена. И ще те ревнува. Както го правих и аз досега.
Дори и да ме сметнеш за луда – желая ти щастие с друга сега.

© Nobody Nobody Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??