29.05.2007 г., 11:30 ч.

сбогом 

  Поезия
508 0 3
Последен миг без теб, последно сбогом и прости -
затуй в очите без страх ти погледни ме,
дори и много да те заболи -
истината, моля те, кажи ми.
Кажи това, което в бързината не успя,
не го усуквай, моля те, не бива.
Искам истина, а не лъжа,
без теб съм вече 300 пъти по-щастлива.
Върви при нея, мене забрави,
не ме кори, такава е съдбата,
не се живее, вярвай, с лъжи,
забрава ще е моята отплата.
Не ще заплача, няма да те моля,
отново да се върнеш, хич не ща,
сама в живота ще се боря
и вярвам да открия любовта.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мъжете рядко затварят вратите си скъпа!
    Решението единствено е в твои ръце!
    Остави само красивия спомен и продължи!
  • Разбира се, Пами!
    Само не се отчайвай!
  • Ще я откриеш!Поздрав и
Предложения
: ??:??