1.01.2008 г., 1:58 ч.

Сбогом казвам... & В навечерието.. 

  Поезия » Друга
689 0 8

 Сбогом казвам...

 

 

 

Сбогом казвам и ето - 

връщам ти всичко, което
съм взела или си ми дал.
Забрави какво си обещал,
забрави и мен, и нас,
и себе си, ако трябва в този час.
Забрави, че те обичам,
забрави, защото аз не ще отричам,
забрави, остави и мене да забравя,
как бях готова всичко да направя.
Нека за теб не съществува вече
онова дребно и наивно човече,
което обича те, но е нищожно,
понеже знае - да го обичаш е невъзможно.

 

 

 

В навечерието...

 

 

 

В навечерието на новата година
искам да избягам, да замина
надалеч оттук, от теб, от мен,
от стария към новия ден,
да се отърва от всичко, което
с теб ме свързва, от сърцето,
биещо за теб, от живота,
водещ ме към теб, от нещата,
напомнящи за теб, желая
теб и твоя свят да забравя.

© Александра Чикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??