6.09.2018 г., 0:45 ч.

Сбогом, мое лято! 

  Поезия » Друга
960 0 2

И Август си отиде като миг,
изтече през ръцете като пясък.
Повява вече хладен морски бриз,
а чайките политат с тъжен крясък.

 

Септември ще рисува златен лист
и вятъра ще носи пъстра есен.
Слънцето препуска през галоп,
а птиците отлитат надалече...

 

Довиждане на топлия сезон!
И сбогом, мое лято... Вече!
Остана само хубав спомен скъп,
а пясъчните стъпки са далече...

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Маргарита!
    Топли усмивки от мен!
  • Пламъче! Есенна меланхолия... Я се усмихни! Есента е приятно топла, а не разтапящо гореща! Прекрасно време за трупане на хубави спомени! Поздрави!
Предложения
: ??:??