16.08.2011 г., 12:13 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Друга
560 0 1

Тази сутрин се събудих
с ръце безкрайно дълги,
стигащи небето,
прегърнах облаците без проблем,
а Слънчо лъчезарен
набързо ме разсъни,
подавайки ми чашата с кафето.
Прозорецът ми, гледам,
и той е някак по-различен,
флиртува с жълтото перде,
то пък, на птичи песни
ненаслушало се,
до него нещо си танцува,
(на ятата с поздрав маха
в усмихнато каре...)
Чудя се дали защото вчера
от тъмното извадих
всичките картини
и на стената вместо
дъга ги заковах,
та моят малък свят
днес решил е да празнува,
в календара нищо
гръмко не видях,
по свой си начин

вероятно решил е

да изпрати Юли.
 01.08.11

 

 

 

© N. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??