5.11.2023 г., 6:59 ч.

Сбогуване с морето 

  Поезия » Друга
169 2 2

Мило мое море, ти
съвсем безралично към
всяка съдба
аз някога дойдох при теб
със мечти 
и не на плажа, море
и не от крайбрежната кръчма
аз цяла вечност бях с теб
разделен от онези
които обичах
и предаден от тези
в които аз вярвах
Днес аз си тръгвам от теб
стар, побелял, непотребен
но знам че сега някъде
някой идва при теб
със мечти и надежди
вечно мое море
съвсем безразлично
към всяка съдба

приеми го.

© Ник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??