21.06.2013 г., 16:03 ч.

Сега ме обичай 

  Поезия » Любовна
701 0 3

Сега ме разнищвай
и пръскай листа
в есента ми.
Пращай по вятъра
хиляди, хиляди думи.
Сега ме пронизвай
със звук и
свири песента ми,
дъждът ѝ тъжовен
в теб да се влюби.
Сега ме скицирай
и давай ми
цвят до безкрай.
С острия връх
на пламък те галя.
Сега се оплитай
в мрежи-нектар.
Сега ме обичай.
После...
Не зная.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • винаги с капка тъга ...
  • Пишеш прекрасно за крехката си възраст ! Сега те открих и започвам да те чета.
  • Браво, хареса ми Поздравления.
Предложения
: ??:??