Искам те, жадувам те,
изгарям и умирам.
И пак се раждам
чиста и невинна
в ръцете ти прекрасни.
Голото ми тяло
докосва се със твоето,
ръцете ни се вплитат,
проникваш нежно в мен
и ето, вече едно цяло сме.
До такива изблици ме докарват лекциите.
© Амбър Всички права запазени
успех