16.07.2006 г., 21:01 ч.

Сезони 

  Поезия » Любовна
1499 0 13

И с поглед ме разтапяш...

както сняг

разплаква се, че идва край на зимата.

Разтапяш ме, извайвам се и пак

потъвам жадна във очите, сините...

Разцъфвам с устните ти,

пролетта

развихря се по цялото ми тяло.

Когато ме целуваш, сякаш тя

сезон единствен е, във време спряло.

Ръцете ти събличат ме,

нетърпеливо,

излишни дрехи в лято подранило.

Сънувам... сякаш в сън на живо

от тялото ти в мен прелива сила.

Обагрят ме в златистите си краски

напевните ти думи. Като в песен

мелодия изтича с твойте ласки.

Последен танц. Навън е есен.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??