17.06.2010 г., 17:20 ч.

Шантав живот 

  Поезия » Философска
619 0 1

Като дете, изгубило играчка,

лутам се в шантавия си живот.

Опитвам, ставам, правя крачка,

прахосах шанса си - като в игра белот.

 

Светлина в очите не изгрява.

Мелодията на мечтите не звъни.

Чувството на загуба ме вледенява.

А щастието ме замерва с камъни.

 

Къде надеждата си аз изгубих?

Къде са мислите ми в този час?

За тоз пейзаж ли аз се борих?

Не вярвам, хващам се на бас!

© Йорданка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??