20.01.2007 г., 16:02 ч.

She-go-френично 

  Поезия
781 0 10
Луд ли съм и сам не знам
а и не ме интерисува,
обичам да живея сам
и не мога да рискувам,
някой неуравновесен
в моят свят да се простира,
твърде скъпа е за мен
свободата да избирам.
Шанса да се проваля
е само мой!
Успехът също!
...дори от болка да кървя,
към нищо аз не се завръщам.

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??