7.04.2013 г., 21:48 ч.

Щафетна страст 

  Поезия » Еротична
1200 0 8

---


Желая те, танцувам с мисълта си —
подготвена за срещата ни в мрака.
Обичам те! Обичаш ме! Това си е
награда за върховен миг дочакан...

Разхождаш пръст в хълмистите релефи,
бельо сълзи под звук в раздрана тъкан.
Целуваш ме... страстта ни е щафетна,
додето сетен плат от теб не смъкна.

Люлееш торс, опора търсиш с глезен —
следя те по полираната маса.
Задъхан вик в сърцето ми ще слезе,
щом пълниш с нега топлите гримаси.

Преливам и в очите — морно плуват
зениците невиждащи. И викат —
по-мощно и от тътен на Везувий,
жигосан от Кихотската ти пика!

Отпуснати, потъваме в безвремие.
Покриваш с длани двата Евереста,
а в мен се ражда стих, и тихо дреме
на топлата ти гръд — с цена безрестна.

 

 

---

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??