27.02.2021 г., 21:23 ч.

Щастие 

  Поезия » Друга
406 0 0

За искрица щастие в пепелта ровиш
в изгасналия огън с надежда се  тровиш,
но там отдавна няма топлина и жар
за чужди хора си ги пренесъл в дар,

 

а сили за ново начало няма
пък и то може да се окаже измама
и за това пред останките стоиш
и нови планове със тях кроиш.

 

Сам, изтормозен, изтощен и съсипан,
повехнал и от себе си незачитан
търсиш щастие там където го няма
и това е най-голямата ти драма.

 

© Борислав Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??