Feb 27, 2021, 9:23 PM

Щастие 

  Poetry » Other
407 0 0

За искрица щастие в пепелта ровиш
в изгасналия огън с надежда се  тровиш,
но там отдавна няма топлина и жар
за чужди хора си ги пренесъл в дар,

 

а сили за ново начало няма
пък и то може да се окаже измама
и за това пред останките стоиш
и нови планове със тях кроиш.

 

Сам, изтормозен, изтощен и съсипан,
повехнал и от себе си незачитан
търсиш щастие там където го няма
и това е най-голямата ти драма.

 

© Борислав Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??