Прекалено е късно за смях.
Няма кой да се смее последен.
Ще забравя, че аз съм жена.
Ще запомня, че мога без тебе.
Прекалено е късно за стих.
Остарели заблуди нагарчат...
Ще забравя, че вече простих.
Ще запомня фаталното зарче.
Прекалено е късно за страст.
В гьола жаба очите си крие.
Ще забравя, че плащам цена!
Ще запомня, че няма магии!
Задръж си обясненията и се опитай да не го играеш хейтър, досадно е!
Хубаво е!