28.08.2008 г., 19:27 ч.

Ще бъда песен в птиче ято 

  Поезия » Друга
621 0 11
Клони към заник слънцето и с тебе
вървиме успоредно все натам
в различни пътища, в различно време
ще стигнем края нежелан.
А днес, когато пламналото лято
поглежда те в очите със тъга,
за мене сякаш времето е спряло
и аз те виждам съвършено млад...
Но ти си млад и аз съм млада –
почти деца в очите на света,
а твоята среднощна серенада
се носи още с птичите ята.
- Ще бъда песен в птиче ято,
дордето ти си моето лято.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??