11.07.2024 г., 17:59 ч.

Ще бъда (стихотворение на майка ми) 

  Поезия » Друга
143 1 0

Оставам,

ще бъда тук до тебе, не плачи,

в лазура тих на твоите очи,

ще бъда във ума и във сърцето.

Оставам, но те моля, не плачи!

Ще бъда

във утринните слънчеви лъчи,

на есенните залези в небето.

За тебе ще се моля, ще съм там

дори когато мислиш, че си сам!

 

Ще бъда във прегръдка на жена,

в усмивките на вашите деца,

във багрите на спомена щастлив,

когато замълчиш.

Оставам и те моля, не плачи!

Ще бъда

в картина, песен, музика и смях,

каквато съм сега, каквато бях.

Оставам във ума и във сърцето.

Ще бъда с вас завинаги, момчета!

 

***

 

Написано в даден момент преди 19.07.2017 г.

© Людмил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??