25.03.2012 г., 14:26 ч.

Ще дойде 

  Поезия » Пейзажна
446 0 4

Ще дойде с ятото на птиците

и с цветовете срамежливи.

Ще дойде с мириса в липите,

зелени и тъй много живи.

 

И в летните отблясъци на пясъка,

в забързаните облаци игриви,

ще бъде във луната ясна

и в шепнещите морски приливи.

 

Ще има и златисти отпечатъци,

в листата  -  горски самодиви.

Ще зрее в плодовете на земята,

в засятите и в тези  диви.

 

Ще пада и във снежни бури,

целувайки ни ще умира.

Трепти със огън красотата,

щом ние сме щастливи!

 

 

© Светла Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??